3 juli: Utrecht groeit

Tijdens dit kosteloze event leer je niet alleen van ervaren topondernemers en groei-experts, je krijgt onder het genot van een heerlijk diner volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Klankborden en netwerken met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, geeft je al een enorme zet in de goede richting.


Programma
Opening door Kees de Jong
Kees de Jong in gesprek met o.a. Selma Seddik, één van de oprichters van Instock. Restaurant Instock koos bewust voor goed doen voor de maatschappij. Hun concept? Heerlijke gerechten maken van onverkochte producten bij plaatselijke supermarkten en andere producenten en zo voedselverspilling tegen gaan. Zij redden wekelijks meer dan 2.000 kilo voedsel van de afvalbak. Instock is inmiddels uitgegroeid tot een keten van restaurants in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.
Interview met Gerard Werkhoven, voormalig eigenaar Steppin’Out en Ashja Bosboom-Fetvaciyan, DGA van Uitgeverij Scala BV over groeimentoring
Rondetafelgesprekken met diner. Ga in gesprek met mede-ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan hebt gedacht. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
Netwerkborrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Wil je even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

'Utrecht Groeit' is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Wij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. We willen jou als ambitieuze ondernemer challengen! En we vragen je om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers. De meesten komen trouwens uit de provincie Utrecht.
Wie gun jij de ruimte, kennis en kunde om ook te groeien? Tip deze groeiondernemer!

Aanmelden kan hier.