Kasteel Montfoort trouwlocatie van het jaar 2016

Kasteel Montfoort is volgens toptrouwlocaties.nl de trouwlocatie van het jaar geworden. Het kasteel, waar wij regelmatig onze events doen, is nauw betrokken bij Utrecht 4Business en de Utrechtse Ondernemersdag. Wij feliciteren Geke en Dave dan ook van harte met de verkiezen tot trouwlocatie van het jaar.
 


Een kasteel blijft de droomlocatie voor een bruiloft. Dat blijkt uit de tien meest populaire trouwlocaties van Toptrouwlocaties.nl. Maar liefst zeven van de tien locaties op de lijst zijn kastelen en landgoederen. Toptrouwlocaties.nl reikt ieder jaar op valentijnsdag een award uit aan de 'Trouwlocatie van het Jaar'. De winnaar van 2016 is Kasteel Montfoort in het Utrechtse Montfoort. Eigenaar Geke Ekelschot van Kasteel Montfoort (lid van Utrecht 4Business) werd verrast met de award 'Trouwlocatie van het Jaar'. Een beloning voor het harde werken, zegt hij: "Wij gaan er voor met onze hele ziel en zaligheid. Het komt recht uit ons hart, dat is onze kracht. Dat we Trouwlocatie van het jaar zijn geworden is een bevestiging dat we goed bezig zijn!"
 
Dit is de Trouwlocatie Top 10!
1. Kasteel Montfoort, Montfoort
2. Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn
3. EAU Lounge, Rotterdam
4. Mereveld, Utrecht
5. Het Heerenhuys, Rotterdam
6. De Landgoederij, Bunnik
7. Green Village, Nieuwegein
8. Landgoed te Werve, Rijswijk
9. Landgoed Waterland, Velsen Zuid
10. NH Château Marquette, Heemskerk
 
Sprookjeskastelen en trendy strandpaviljoens
Op Toptrouwlocaties.nl beginnen bruidsparen hun zoektocht naar die ene droomlocatie voor hun huwelijk en trouwfeest. Op het platform staan 675 bijzondere trouwlocaties uit hele land, van sprookjesachtige kastelen tot trendy strandpaviljoens. De website en app krijgen 436.000 bezoekers per jaar en helpen jaarlijks 17.500 bruidsparen bij het vinden van de trouwlocatie. De bezoekers van Toptrouwlocaties deden het afgelopen jaar het vaakst een aanvraag bij Kasteel Montfoort.
 
Bruidsparen bepalen de winnaar
De uitslag komt tot stand op basis van de aanvragen die bruidsparen doen op de Toptrouwlocaties website en app. De gebruikers van het platform bepalen dus zelf wie Trouwlocatie van het Jaar wordt. Alle 675 trouwlocaties maken evenveel kans. Dat maakt het een eerlijke verkiezing, stelt locatieadviseur Marja de Hoon van Toptrouwlocaties. "De bruidsparen bepalen samen wie de winnaar wordt, niet alleen degenen die een poll invullen of een stem uitbrengen."