Brainstorm Breakfast

Op een unieke locatie in de regio Utrecht kunt u tijdens het Brainstorm Breakfast met andere ondernemers brainstormen over een onderwerp, een zakelijke uitdaging of een probleem die u zelf niet kunt tackelen. Vooraf kuntu, en alle andere aanwezigen, een onderwerp op de agenda zetten. De organisatie kiest vier onderwerpen uit die op deze ochtend besproken worden. In groepjes van vier kunt u brainstormen, ervaringen delen, en (on)mogelijkheden bespreken.

Zo geeft u de ene keer en ontvangt u de volgende keer. Het ideale doel is een “vaste” groep van ondernemers te krijgen die inderdaad een keer zelf een onderwerp mogen aandragen. Natuurlijk is input die anderen geven essentieel voor het slagen van dit evenement.

Het Brainstorm Breakfast wordt in 2016 georganiseerd op maandag 14 maart, maandag 23 mei, maandag 19 september en maandag 14 november van 8.30 tot 10.30 uur. De locatie is elke keer anders. Als lid van Nederland4Business bent u gratis welkom. Niet-leden betalen 25,- EUR en zijn alleen welkom als er plek is.