Landelijke InnerCircle

Bent u Sales Manager, Commercieel Directeur of Commercieel Adviseur en verantwoordelijk voor de sales van uw bedrijf? Zitten uw klanten door heel Nederland? En richt u zich op de grote(re) bedrijven (>100 FTE)? Dan biedt Nederland 4Business u een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: de Landelijke InnerCircle. De landelijke InnerCircle bestaat uit maximaal vijftien personen die dagelijks bezig zijn met de sales van hun bedrijf. Koude acquisitie, het binnen halen van new business, eventuele aanbestedingen. U weet waar het over gaat, de overige veertien personen ook.

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand bij elkaar komt. We gaan voor elkaar en met elkaar aan de slag. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap. Na de eerste kennismaking, volgen er minimaal vier één op één gesprekken (in eigen tijd). De tweede bijeenkomst staat nog in het teken van elkaar leren kennen. Maar, daarna gaan we voor elkaar en met elkaar aan de slag. Prospects worden gedeeld en openingen bij bedrijven verzorgd. Daarnaast proberen we elkaar sterker te maken door de dagelijkse werkzaamheden te bespreken, te delen en wellicht te verbeteren.

De landelijke InnerCircle wordt verzorgd door de regio Utrecht. De deelnemers komen vanuit het hele land. De bijeenkomsten, inclusief lunch, worden op een centrale plek in Nederland gehouden.

De landelijke InnerCircle staat in de tweede helft van 2020 weer op de agenda. De kosten voor deze bijeenkomsten zijn 379,- per persoon (excl BTW). Informatie kunt u opvragen via info@utrecht4business.nl.