InnerCircle

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, bij elkaar komt. We gaan voor elkaar en met elkaar aan de slag. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap. Vertrouwen is hierin het toverwoord. Wij gaan op een leuke en informele manier elkaar leren kennen, uw individuele situatie als ondernemer bekijken, maar ook inhoudelijke thema’s bespreken. Elkaar verder willen helpen, dat is de essentie van een InnerCircle.

 In januari 2012 is de eerste groep gestart. Circa vijftien ondernemers en/of managers kwamen elke eerste donderdag van de maand, tijdens de lunch, bij elkaar. Circle II is in januari 2014 gestart. Zij kwamen elke tweede donderdag van de maand (tijdens de lunch) bij elkaar. In januari 2015 zijn we alweer gestart met Circle III. Elke eerste maandag van de maand kwamen zij bijeen tussen 15.00 en 17.00 uur.

In 2020 starten we met twee nieuwe groepen. Groep A komt elke eerste dinsdag van de maand, tussen 16.00 en 18.00 uur bij elkaar. Groep B op de eerste donderdag van de maand tussen 12.30 en 14.30 uur.

Als lid heeft u recht op een plaats in de InnerCircle. We starten in januari 2020 met een kennismakingssessie. Dit is een bijeenkomsten waarbij u kunt kennismaken met het concept en ervaren of dit iets voor u is. Daarnaast leert u verschillende mensen kennen met wie we uiteindelijk de groepen samenstellen. Haakt u later aan, dan wordt gekeken naar de open plekken in een groep en naar de branches. In elke groep is er slechts plek voor één persoon uit dezelfde branche.