InnerCircle

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, tijdens de lunch bij elkaar komt. Tussen 12.30 uur en 14.30 uur gaan we voor elkaar en met elkaar aan de slag. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap.

Vertrouwen is hierin het toverwoord. Wij gaan op een leuke en informele manier elkaar leren kennen, uw individuele situatie als ondernemer bekijken, maar ook inhoudelijke thema’s bespreken. Elkaar verder willen helpen, dat is de essentie van een InnerCircle.

In januari 2012 is de eerste groep gestart. Circa vijftien ondernemers en/of managers komen elke eerste donderdag van de maand bij elkaar. Circle II is in januari 2014 gestart. Zij komen elke tweede donderdag van de maand bij elkaar. In januari 2015 zijn we alweer gestart met Circle III. Elke eerste maandag van de maand komen zij bijeen. Daarnaast bieden wij een Landelijke InnerCircle aan. Hierin komen directeuren en salesmanagers van de grote(re) bedrijven samen.

Try Out
Bij genoeg animo starten we weer met een Try Out. Dit zijn drie bijeenkomsten waarbij u kunt kennismaken met het concept en ervaren of dit iets voor u is. De kosten hiervoor zijn € 75,- per persoon. Doe mee en probeer het uit! Geef uw interesse door via info@utrecht4business.nl en wij houden u op de hoogte van de voortgang.