Evenementen

Utrecht 4Business organiseert vijf tot acht netwerkbijeenkomsten per jaar. De agenda voor de komende maanden vindt u hier. Daarnaast heeft u, als lid, recht op een plaats in een InnerCircle. Zodra uw aanmelding binnen is, nemen we contact met u op om uw groep te bepalen. Hieronder treft u een schriftelijke beschrijving van onze vaste en/of overige events.

Utrechtse Ondernemersdag

Elk jaar, vindt de Utrechtse Ondernemersdag plaats. Een mooi en uniek evenement met zo’n 400 bezoekers. Een inhoudelijk thema, inspirerende sprekers en netwerken, zowel tijdens als achteraf. Voor de Utrechtse Ondernemersdag kiezen wij elk jaar een andere locatie. De Jacobikerk (2011 en 2015), Central Studios (2012), de Parel van Zuilen (2013) en bij DeFabrique (2014). In 2016 zijn we bij Tribes neergestreken en in 2017 en 2018 bij Bar Beton (Rijnsweerd). In 2019 bij Kasteel Montfoort. In 2020 komt er weer een grote en spraakmakende editie waar we nu druk mee bezig zijn. Als lid van Utrecht 4Business heb je gratis toegang tot de Utrechtse Ondernemersdag

Ga naar de website.

InnerCircle

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, bij elkaar komt. We gaan voor elkaar en met elkaar aan de slag. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap. Vertrouwen is hierin het toverwoord. Wij gaan op een leuke en informele manier elkaar leren kennen, uw individuele situatie als ondernemer bekijken, maar ook inhoudelijke thema’s bespreken. Elkaar verder willen helpen, dat is de essentie van een InnerCircle.

Lees meer

Landelijke InnerCircle

Bent u Sales Manager, Commercieel Directeur of Commercieel Adviseur en verantwoordelijk voor de sales van uw bedrijf? Zitten uw klanten door heel Nederland? En richt u zich op de grote(re) bedrijven (>100 FTE)? Dan biedt Nederland 4Business u een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: de Landelijke InnerCircle. De landelijke InnerCircle bestaat uit maximaal vijftien personen die dagelijks bezig zijn met de sales van hun bedrijf. Koude acquisitie, het binnen halen van new business, eventuele aanbestedingen. U weet waar het over gaat, de overige veertien personen ook.

Lees meer

Brainstorm Breakfast

Op een unieke locatie in de regio Utrecht kunt u tijdens het Brainstorm Breakfast met andere ondernemers brainstormen over een onderwerp, een zakelijke uitdaging of een probleem die u zelf niet kunt tackelen. Vooraf kunt u, en alle andere aanwezigen, een onderwerp op de agenda zetten. De organisatie kiest vier onderwerpen uit die op deze ochtend besproken worden. In groepjes van vier kunt u brainstormen, ervaringen delen, en (on)mogelijkheden bespreken.

Lees meer