Evenementen

Utrecht 4Business organiseert tien tot twaalf reguliere bijeenkomsten per jaar. De agenda voor de komende maanden vindt u hier. Hieronder treft u een schriftelijke beschrijving van onze vaste en/of overige events.

InnerCircle

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, tijdens de lunch bij elkaar komt. Tussen 12.30 uur en 14.30 uur gaan we voor elkaar en met elkaar aan de slag. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap.

Lees meer

Landelijke InnerCircle

In mei 2015 zijn we gestart met een Landelijke InnerCircle. Tijd voor stap 2. Het concept:
Bent u Sales Manager, Commercieel Directeur of Commercieel Adviseur en verantwoordelijk voor de sales van uw bedrijf? Zitten uw klanten door heel Nederland? En richt u zich op de grote(re) bedrijven (>100 FTE)? Dan biedt Nederland 4Business u een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: de Landelijke InnerCircle.

Lees meer

Utrechtse Ondernemersdag

Elk jaar, in de maand november, vindt de Utrechtse Ondernemersdag plaats. Een mooi en uniek evenement met zo’n 400 á 500 bezoekers. Een inhoudelijk thema, inspirerende sprekers en netwerken, zowel tijdens als achteraf. Voor de Utrechtse Ondernemersdag kiezen wij elk jaar een andere locatie. De Jacobikerk (2011 en 2015), Central Studios (2012), de Parel van Zuilen (2013) en bij DeFabrique (2014). In 2016 zijn we bij Tribes neergestreken en in 2017 en 2018 bij Bar Beton (Rijnsweerd), Een unieke locatie in Rijnsweerd.

Ga naar de website.

Landelijk event

Utrecht 4Business is een onderdeel van een landelijke organisatie: Nederland4Business waar Almere en Amstelland (Groot Amsterdam) ook onderdeel van zijn. Eén keer per jaar zullen wij onze krachten bundelen en een groot landelijk event op de agenda zetten.

Brainstorm Breakfast

Op een unieke locatie in de regio Utrecht kunt u tijdens het Brainstorm Breakfast met andere ondernemers brainstormen over een onderwerp, een zakelijke uitdaging of een probleem die u zelf niet kunt tackelen. Vooraf kuntu, en alle andere aanwezigen, een onderwerp op de agenda zetten. De organisatie kiest vier onderwerpen uit die op deze ochtend besproken worden. In groepjes van vier kunt u brainstormen, ervaringen delen, en (on)mogelijkheden bespreken.

Lees meer

Diner 4Leaders

Diner 4Leaders is hét diner voor ondernemers, directies van bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen, politici en ambtenaren, die zich willen associëren met gelijkgestemden. Naast een heerlijk diner staat er elke bijeenkomst een inhoudelijk thema op de agenda. Dit succes komt vanuit Almere 4Business. Hier zijn er al nieuwe relaties ontstaan en bestaande relaties versterkt. In 2016 gaan we vier keer per jaar een Diner4Leaders organiseren. Bent u erbij?