Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Nieuws

 • Utrecht Region start handelsmissie naar Hongkong

  03 september 2019
  Op initiatief van Utrecht Region en in samenwerking met onze partners organiseren wij van 10 tot 15 november een Economische missie richting Guangdong en Hongkong, China. Deze missie is gericht op bedrijven en kennisinstellingen die een eerste stap richting China willen zetten, of hun bestaande contacten om willen zetten in vruchtbare output.
 • Startdatum Vuelta op 14 augustus 2020

  18 juni 2019
  De start van de Vuelta in Nederland vindt in 2020 plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus. De internationale wielerunie UCI maakte dinsdag de wedstrijdkalender voor 2020 bekend. De Ronde van Spanje start vrijdag met een ploegentijdrit in Utrecht, gevolgd door een etappe Den Bosch-Utrecht via de Utrechtse Heuvelrug met finish op Utrecht Science Park. Op zondag is er een Brabantse etappe met start en finish in Breda, daarna trekt de karavaan naar Spanje. De ploegenpresentatie is op donderdag 13 augustus op het Vredenburg in Utrecht.
 • Woningmarkt in Utrecht op de schop

  18 juni 2019
  Er moeten meer woningen komen en de wijken moeten gevarieerder worden: het is een langgekoesterde wens van de stad. Zeker in een stad als Utrecht – waarin de woningmarkt oververhit is en de druk alleen maar toeneemt – moeten keuzes worden gemaakt voor de toekomst. In een unieke samenwerking probeert de gemeente samen met woningcorporaties én beleggers in de stad de woningmarkt in balans te brengen. Maar wat betekenen de plannen en hoe wil Utrecht dit voor elkaar boksen?
 • 3 juli: Utrecht groeit

  18 juni 2019
  Tijdens dit kosteloze event leer je niet alleen van ervaren topondernemers en groei-experts, je krijgt onder het genot van een heerlijk diner volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Klankborden en netwerken met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, geeft je al een enorme zet in de goede richting.
 • Gerbuik OV in Provincie Utrecht stijgt

  18 juni 2019
  Het aantal reizigers in het openbaar vervoer in de provincie Utrecht is in 2018 verder gestegen. In 2018 checkten 59,7 miljoen reizigers in bij een bus of tram tegen 59,4 miljoen reizigers in 2017. Vooral het aantal instappers bij streekvervoerder Syntus Utrecht steeg fors van 14,6 miljoen in 2017 naar 15,1 miljoen reizigers in 2018. U-OV vervoerde vorig jaar ongeveer evenveel reizigers als in 2017.

Partners

securitas muntstad welkom  antonius  RTVUtrechtReclame 150x100

 

advocaten in de praktijk HetOndernemersbelang jinc begeer tribes