24 september: Start InnerCircle

Op donderdag 24 september starten we met een nieuwe InnerCircle-groep. Tijdens deze bijeenkomst, die om 12.00 uur begint, maken we kennis met elkaar. Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, bij elkaar komt. We gaan voor elkaar en met elkaar aan de slag.

Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap. Vertrouwen is hierin het toverwoord. Wij gaan op een leuke en informele manier elkaar leren kennen, uw individuele situatie als ondernemer bekijken, maar ook inhoudelijke thema’s bespreken. Elkaar verder willen helpen, dat is de essentie van een InnerCircle. 

In 2020 is de InnerCircle inbegrepen in het lidmaatschap. Bewust! Deze manier van netwerken is uniek. Daarnaast levert het vele tips op om je als ondernemer of ambitieuze manager verder te ontwikkelen. Let wel: om maximaal resultaat en rendement uit de InnerCircle te halen, is aanwezigheid verplicht. 

Groep A
Deze groep komt elke laatste donderdag van de maand bij elkaar tussen 12.00 en 14.00 uur. Concreet zijn dit de data voor 2020: 
24 september
22 oktober
26 november
17 december

Een lidmaatschap van Utrecht 4Business is bij deelname wel verplicht. 

InnerCircle - donderdag 12.00 uur
 1. IK wil me graag aanmelden voor:
  Ongeldige invoer
 2. Bedrijfsnaam:
  Ongeldige invoer
 3. Voornaam
  Ongeldige invoer
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. E-mailadres
  Ongeldige invoer
 6. Uw keuze
  Ongeldige invoer
 7. Totaal
  € 0.00
 8. Kies betalingsmethode