17 maart: Handelsdag Utrechtse Euro

Met Utrechtse euro’s doe je zaken met andere Utrechtse ondernemers via een eigen lokale munt. Extra verdiensten dankzij dienstverlening, lokale productie en hergebruik, zonder extra import van grondstoffen. Het Utrechtse Euro netwerk helpt regionale bedrijven bij elkaar te kopen via een onderling betaalnetwerk waarbij je geld naar elkaar doorschuift. Daardoor krijgen aangesloten bedrijven meer omzet. Om de Utrechtse euro een boost te geven, organiseren zij op dinsdag 17 maart een handelsdag.


De Utrechtse Euro Handelsdagen staan in het teken van daadwerkelijk zaken doen en direct betalen met de Utrechtse Euro. Als deelnemer heb je een concreet aanbod of vraag. Ter plekke reken je dit met elkaar af in Utrechtse Euro’s met de app. Het doel is simpel: Utrechtse Euro’s in omloop brengen en laten circuleren. Op de bijeenkomst zelf leer je andere ondernemers kennen door op kleine schaal met ze te handelen, zodat je later mogelijk grotere deals met elkaar afsluit. Ondernemers die nog niet lid zijn van het netwerk maar wel geïnteresseerd, zijn ook welkom om zo meer over de Utrechtse Euro te weten te komen.

De handelsdag start met een presentatie over praktische zaken van de Utrechtse Euro zoals het aanvragen van een account (voor wie nog niet lid is) en betalingen en boekhouding met de Utrechtse Euro. Vervolgens gaan we handelen. Een aantal ondernemers is aanwezig met een stand of statafel om hun producten / diensten te laten zien. Sowieso is van iedere deelnemer zijn / haar aanbod duidelijk zichtbaar voor iedereen (zie ook hieronder).

Wil je er als ondernemer de 17e bij zijn, regel dan vooraf de volgende zaken:
1. Geef je op via Eventbrite.
2. Zorg dat je minimaal 100 Utrechtse Euro op je rekening hebt staan. Heb je dat niet, koop dan Utrechtse Euro aan met euro’s, of leen tot maximaal 1000 Utrechtse Euro. Vragen over een lening? Neem contact op via info@utrechtse-euro.nl
3. Maak een korte omschrijving van je bedrijf, en evt. product / dienst die je op de handelsdag wil aanbieden en stuur die op naar info@utrechtse-euro.nl Zorg het liefst voor een relatief klein product of dienst waarmee andere ondernemers jouw aanbod en bedrijf beter kunnen leren kennen. Bijvoorbeeld een bon voor een uur marketingadvies, of een bon te besteden bij jouw restaurant of winkel, etc. Van deze omschrijving maken wij speciale naambadges en we zorgen dat jouw bedrijf en producten vooraf (online op de nieuwe Utrechtse Euro marktplaats) en tijdens de handelsdag goed zichtbaar zijn voor andere deelnemers.
4. Zorg dat je de Circuit Nederland app hebt geïnstalleerd om betalingen met Utrechtse Euro te kunnen doen en ontvangen op de dag zelf. De app is beschikbaar in de Google Playstore en App Store.

Programma
16:00: Welkom, uitleg programma en stand van zaken Utrechtse Euro.
16:10: Uitleg praktische zaken Utrechtse Euro
16:40: Leer elkaar kennen en waar mogelijk handel met elkaar
17:50: Afsluiting van de handelsdag.
18:00: Pizza (10 euro per stuk, graag op de dag zelf afrekenen, bij voorkeur met Utrechtse Euro’s)
19:00: Naborrelen en voor wie wil bijlwerpen en kartrijden
20:00: Einde

Wanneer: dinsdag 17 maart, 16:00-18:00, voor wie wil daarna nog eten.
Waar: The Team Building, Admiraal Helfrichlaan 6, Utrecht