16 sept: startbijeenkomst CIRCO

De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire (verdien)modellen in de regio Utrecht. Ontdek welke kansen er voor jouw organisatie liggen voor circulair design tijdens de gratis CIRCO-miniworkshop op maandag 16 september.


CIRCO is een methodiek voor bedrijven en netwerkorganisaties, waarmee je concreet aan de slag gaat met circulair ontwerp van producten, diensten en businessmodellen. Zo leer je hoe je bedrijf de businesskansen die de circulaire economie biedt optimaal kan benutten, hoe je je klantenportfolio kan uitbreiden en kan voldoen aan de wensen van de markt. De CIRCO-methodiek biedt handvatten om als organisatie zelf aan de slag te gaan met circulaire economie om vervolgens (de eerste) concrete stappen te kunnen gaan zetten.

Op maandag 16 september 2019 organiseren Provincie Utrecht, Alliantie Cirkelregio Utrecht en de Economic Board Utrecht in samenwerking met CIRCO een startbijeenkomst in de regio. Deze miniworkshop is een korte introductie op een driedaagse CIRCO Circular Business Design Track . Samen met netwerkpartners en bedrijven in de regio willen wij tijdens deze Startbijeenkomst onderzoeken welke tracks we in de regio kunnen organiseren die aansluiten bij de huidige activiteiten en evenementen.

Programma
Ontvangst: 14:30 uur
Borrel: 17:00 uur, 
Einde programma: 19.00 uur

Locatie: Provinciehuis Utrecht

Meld u hier aan voor de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Economic Board Utrecht. Leden van Utrecht 4Business zijn hiervoor gratis uitgenodigd. Voor vragen over het event kunt u terecht bij Irene ten Dam via irene.tendam@economicboardutrecht.nl. Als lid van Utrecht 4Business ben je welkom op de events van Economic Board Utrecht. De aanmelding en registratie gaat in dit geval via de EBU zelf.