21 juni: BonAppetito - Vrijmibo

Op vrijdag 21 juni organiseren wij een vrijdagmiddagborrel op BonAppetito Houten. Een gezellige borrel op het leukste food & festival van de regio. Achttien foodtrucks bekleden het weekend van 21, 22 en 23 juni het Imkerspark in Houten. Qua borrel zijn wij erbij met (live) muziek, sfeer en gezelligheid. Bent u ondernemer, directeur of manager en geïnteresseerd om uw netwerk uit te bouwen, dan bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom bij de bar van het Proeflokaal. Als lid van Utrecht 4Business ontvangt u de eerste drankjes van ons. Na 19.00 uur kunt u uw drankjes zelf afrekenen. 


Het programma
17.00  Ontvangst in het proeflokaal
17.30  Welkomstwoord
19.00  Einde borrel.


BonAppetito Houten
BonAppetito is hét food & festival van de regio en wordt in 2019 weer in Houten gehouden. Drie lokale restaurants, vijftien foodtrucks en diverse marktkramen bekleden op 21, 22 en 23 juni het Imkerspark in Houten. Puur, verrassend en gevarieerd. Geïnspireerd door verre streken en regionale ontdekkingen. Omlijst met muziek en ontspanning, aangekleed met diverse activiteiten. Een eetfestival voor jong en oud.  

De kosten
Voor leden van Utrecht 4Business is BonAppetito Borrel gratis toegankelijk. Introducees zijn welkom. Wel graag aanmelden a.u.b.