• Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter

12 december: Walk & Talk XL

Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling. Het heeft schitterende plekjes, mooie grachten en unieke gebouwen. Tijdens de walk & talk XL op woensdag 12 december laten wij u de highlights van Utrecht zien. Wij gaan de Domtoren beklimmen, krijgen een rondleiding door de Domkerk, bezoeken diverse andere aansprekende gebouwen of plekjes en gaan lekker eten en drinken onderweg. Natuurlijk staat het netwerken tijdens de wandeling centraal. We verdelen de totale groep op. U leert uw eigen groep goed kennen. Daarnaast treft u op een leuke en ludieke manier de andere groepjes. Natuurlijk sluiten we met de hele groep af met een borrel.


Wij zijn nu druk bezig met de invulling van de wandelroute.

Het programma
14.00  Ontvangst
14.30  Wandeling
14.45  Ronde 1
15.45  Wandeling
16.00  Ronde 2
17.00  Wandeling
17.15  Ronde 3
18.15  Wandeling
18.30  Borrel
19.30  Einde programma

We verdelen de totale groep in vijf subgroepen. Drie daarvan zijn specifiek ingericht.

Bouw
We hebben een bouwgroep gericht op bedrijven, ondernemers en freelancers die binnen de bouw werkzaam zijn of die binding hebben met de bouw (als bijvoorbeeld (toe)leverancier). Naast koken, krijgen we een (bouwgerelateerde) rondleiding in de Domkerk. Uniek voor deze groep is een presentatie van Joost Hulshof van STiR Architecture (Amsterdam). Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van Hoog Catharijne. Ter plaatse neemt Joost ons mee met zijn ontwerp.

Automotive & logistiek
Bedrijven uit de automotive en logistiek brengen we tijdens de walk & talk ook bij elkaar. We starten met de beklimming van de Domtoren (eventueel alternatief). Daarna duiken we de keuken in voor een mini kooksessie en we sluiten af met een interessant verhaal van Hugo de Ridder, Operational Manager bij DHL. Zijn verhaal is tweeledig. Hij neemt ons eerst mee in het doorkomen van de drukke decembermaand. Daarna gaat zijn verhaal over het bezorgen van pakjes in 2025. Waar gaat de economie naar toe, en hoe moet DHL zich wapenen tegen het gemeentebeleid om de stad nog in te komen.

Style & imago
Het is heel belangrijk om er verzorgd uit te zien. Juist voor jou als ondernemer. Want jouw uitstraling is ook jouw visitekaartje en bepaald jouw succes. In de groep "style & imago" gaat imago-coach Lisette Goes met de groep in, op kleuren, modellen en materialen. Je krijgt tips en trucs passend bij jouw figuur en huidskleur. Natuurlijk bezoeken we ook wat high lights van Utrecht en krijgt u voldoende eten en drinken onderweg.

De kosten voor deze middag bedragen € 50,- per persoon (excl. BTW). Niet-leden betalen € 75,- Voor dit bedrag ontvangt u een compleet programma inclusief koffie en thee bij ontvanst, hapjes en drankjes onderweg (kooksessies) en een borrel achteraf. Past dit niet in uw agenda dan bent u, als lid, ook welkom op de borrel. Dit kunt u op de inschrijving aangeven.

Walk & Talk XL
 1. IK wil me graag aanmelden voor:
  Ongeldige invoer
 2. Bedrijfsnaam:
  Ongeldige invoer
 3. Voornaam
  Ongeldige invoer
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Adres
  Ongeldige invoer
 6. Postcode
  Ongeldige invoer
 7. Woonplaats
  Ongeldige invoer
 8. E-mailadres
  Ongeldige invoer
 9. Uw keuze
  Ongeldige invoer
 10. Totaal
  € 0.00
 11. Kies betalingsmethode