7 november 2019: TRY OUT InnerCircle

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, bij elkaar komt. Tussen 12.00 en 14.00 uur gaan we voor elkaar en met elkaar aan de slag. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van de dagelijkse werkzaamhedenVoordat we daadwerkelijk starten organiseren wij altijd een TRY OUT. Dit zijn drie bijeenkomsten waarbij u kunt kennismaken met het concept, met de groep en ervaren of dit iets voor u is. 

Vertrouwen is hierin het toverwoord. Wij gaan op een leuke en informele manier elkaar leren kennen, uw individuele situatie als ondernemer bekijken, maar ook inhoudelijke thema’s bespreken. Elkaar verder willen helpen, dat is de essentie van een InnerCircle. Verplichte aanwezigheid een onderdeel.

Voordat we daadwerkelijk starten organiseren wij altijd een TRY OUT.
Dit zijn drie bijeenkomsten (7 november, 5 december en 9 januari) waarbij u kunt kennismaken met het concept, met de groep en ervaren of dit iets voor u is. In de TRY OUT is er plek voor twintig personen. We verwachten dan in februari (elke eerste donderdag van de maand van 12.00 tot 14.00 uur) met vijftien personen te beginnen aan de InnerCircle.

De kosten voor de TRY OUT zijn € 75,- per persoon (excl BTW). De lunch is inbegrepen. Doe mee en probeer het uit!

TRY OUT InnerCircle
 1. IK wil me graag aanmelden voor:
  Ongeldige invoer
 2. Bedrijfsnaam:
  Ongeldige invoer
 3. Voornaam
  Ongeldige invoer
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Adres
  Ongeldige invoer
 6. Postcode
  Ongeldige invoer
 7. Woonplaats
  Ongeldige invoer
 8. E-mailadres
  Ongeldige invoer
 9. Uw keuze
  Ongeldige invoer
 10. Totaal
  € 0.00
 11. Kies betalingsmethode