16 sept: startbijeenkomst CIRCO

De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire (verdien)modellen in de regio Utrecht. Ontdek welke kansen er voor jouw organisatie liggen voor circulair design tijdens de gratis CIRCO-miniworkshop op maandag 16 september.

Lees meer

20 sept: Hét miljoenenontbijt

PwC, ING, VNO-NCW en Economic Board Utrecht organiseren dit jaar op vrijdag 20 september Hét Miljoenontbijt. Tijdens deze inhoudelijke netwerkbijeenkomst staat de Miljoenennota centraal die tijdens Prinsjesdag door de Minister van Financiën is aangeboden.

Lees meer

2 okt: Houtense Ondernemersdag

Op woensdag 2 oktober 2019 wordt voor en door Houtense ondernemers weer de Houtense Ondernemersdag georganiseerd, met het thema: Hoe "future-proof" is jouw onderneming. De wereld verandert namelijk snel.

Lees meer

10 oktober: Utrecht Region jaarcongres

Donderdag 10 oktober vindt het Utrecht Region jaarcongres plaats in Stadion Galgenwaard, Utrecht. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. Met veel plezier kunnen we de eerste sessies bekendmaken.

Lees meer

7 november 2019: TRY OUT InnerCircle

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, bij elkaar komt. Tussen 12.00 en 14.00 uur gaan we voor elkaar en met elkaar aan de slag. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van de dagelijkse werkzaamhedenVoordat we daadwerkelijk starten organiseren wij altijd een TRY OUT. Dit zijn drie bijeenkomsten waarbij u kunt kennismaken met het concept, met de groep en ervaren of dit iets voor u is. 

Lees meer

25 nov: Een kijkje in de keuken van de foodindustrie

Een nieuwe rubriek binnen Utrecht 4Business: "een kijkje in de keuken van". We pakken hierbij een branche en gaan daar op informatieve en kennismakende manier door heen. Waarbij u wat leert maar ook informatie deelt. Juist vanuit een hele andere branche of optiek. Op maandag 25 november staat "een kijkje in de keuken van" in het teken van de foodindustrie/horeca. 

Lees meer

10 dec: walk & talk

In eerdere edities van de walk & talk brachten we een bezoek aan de stad Utrecht, want Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen. Tijdens de walk & talk XL op dinsdag 10 december laten we de stad links liggen en focussen we ons op de mooie plekjes in de regio. Wij  bezoeken diverse aansprekende gebouwen en gaan lekker eten en drinken onderweg. Natuurlijk staat het netwerken tijdens de tocht centraal en sluiten we af met een borrel.

Lees meer