25 nov: Een kijkje in de keuken van de foodindustrie

Een nieuwe rubriek binnen Utrecht 4Business: "een kijkje in de keuken van". We pakken hierbij een branche en gaan daar op informatieve en kennismakende manier door heen. Waarbij u wat leert maar ook informatie deelt. Juist vanuit een hele andere branche of optiek. Op maandag 25 november staat "een kijkje in de keuken van" in het teken van de foodindustrie/horeca. 

Lees meer

11 dec: walk & talk

In eerdere edities van de walk & talk brachten we een bezoek aan de stad Utrecht. Tijdens de walk & talk XL op woensdag 11 december laten we de stad links liggen en focussen we ons op de mooie plekjes in de regio. Wij  bezoeken diverse aansprekende gebouwen en gaan lekker eten en drinken onderweg. Natuurlijk staat het netwerken tijdens de tocht centraal en sluiten we af met een borrel.

Lees meer

7 januari: Kick off InnerCircle

Op dinsdag 7 januari trappen we InnerCircle 2020 af. Iedereen die interesse heeft om deel te nemen, is om 16.00 uur welkom. We maken kennis met elkaar en met het concept. We geven kort aan wat we gaan doen en we gaan (minimaal) twee groepen formuleren. Mocht je dus voorkeur hebben, dan kun je dit op 7 januari (subtiel) kenbaar maken. 

Lees meer

4 februari: IC Groep A

De eerste bijeenkomst van groep A

16.00 - 18.00 uur
Peppelkade 48
3992 AK - Houten

6 februari: IC Groep B

De eerste bijeenkomst van Groep B

12.30 - 14.30 uur
Peppelkade 48
3992 AK - Houten