11 september: BonAppetito borrel

Op vrijdag 11 september gaan we aan de borrel tijdens food & festival BonAppetito in Houten. Een leuk en gezellig foodfestival dat dit jaar voor de vierde keer in het Imkerspark neerstrijkt. Een typisch publieksevent, maar de aftrap wordt altijd voor en door ondernemers gedaan. Partners, sponsoren en natuurlijk de leden van Utrecht 4Business zijn van harte welkom om af te trappen.

Lees meer

24 september: Start InnerCircle

Op donderdag 24 september starten we met een nieuwe InnerCircle-groep. Tijdens deze bijeenkomst, die om 12.00 uur begint, maken we kennis met elkaar. Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, bij elkaar komt. We gaan voor elkaar en met elkaar aan de slag.

Lees meer

1 oktober: Corona-ontbijt

Na maanden van lock down, starten we het seizoen met een corona-ontbijt, natuurlijk op gepaste afstand. We spreken kort door wat de afgelopen maanden met ons, als ondernemer, heeft gedaan. Daarnaast praten we vooral over de toekomst. Energie, of niet ? Kansen of bedreigingen ? Waar staan we nu en waar willen we naar toe. Een leuke sessie waarbij je veel met anderen in gesprek gaat.

Lees meer

8 oktober: Utrecht Region jaarcongres

Save the date! Op 8 oktober 2020 vindt het Utrecht Region Get Connected jaarcongres plaats, wederom in stadion Galgenwaard. Programma en meer informatie volgt. Zien we u daar?

3 november: Utrechtse Ondernemersdag

Op dinsdag 3 november vindt de tiende editie plaats van de Utrechtse Ondernemersdag. Waarbij we terugblikken, actief aan de slag gaan (nu) en kijken naar de toekomst. Want tien edities Utrechtse Ondernemersdag in ons tiende (lustrum)jaar is een bijzonder moment. Een uniek, inspirerend en veelzijdig evenement voor honderden regionale ondernemers. Ga naar de website www.utrechtseondernemersdag.nl voor alle informatie.