20 maart: theatervoorstelling "Ik kan vliegen"

Utrechtse ondernemer Jeroen Komen, oprichter van het in Nieuwegein gevestigde Knoworries, verveelde zich en kocht een vliegtuig. Daarover vertelde hij al eens tijdens de Utrechtse Ondernemersdag in 2016. Nu vult hij een hele avond met prachtige foto's, spannende verhalen, zorgvuldig gekozen muziek en betoverende video's in een heuse multimedia-theatervoorstelling. Beleef vanuit een ander perspectief mee hoe hij al vliegend door Europa vele kansen grijpt, bijzondere mensen ontmoet en ontdekkingen doet.

Lees meer

18 april: ontbijtsessie - kansen in de arbeidsmarkt

De (arbeids)markt is continiue in beweging. Vijf jaar geleden was het lastig om iedereen op de loonlijst te houden, terwijl goede krachten momenteel lastig te vinden zijn. Staat deze ontwikkeling nu uw groei in de weg ? Heeft u dan wel eens gedacht om uw arbeidvraagstuk op een andere manier in te vullen ? Op donderdag 18 april organiseren wij een ontbijt waarbij die andere manier van de arbeidsmarkt centraal staat.

Lees meer

21 juni: BonAppetito - Vrijmibo

Op vrijdag 21 juni organiseren wij een vrijdagmiddagborrel op BonAppetito Houten. Een gezellige borrel op het leukste food & festival van de regio. Achttien foodtrucks bekleden het weekend van 21, 22 en 23 juni het Imkerspark in Houten. Qua borrel zijn wij erbij met (live) muziek, sfeer en gezelligheid. Bent u ondernemer, directeur of manager en geïnteresseerd om uw netwerk uit te bouwen, dan bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom bij de bar van het Proeflokaal. Als lid van Utrecht 4Business ontvangt u de eerste drankjes van ons. Na 19.00 uur kunt u uw drankjes zelf afrekenen. 

Lees meer

10 juli: Walk & Talk XL

Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling. Het heeft schitterende plekjes, mooie grachten en unieke gebouwen. Tijdens de walk & talk XL op woensdag 10 juli laten wij u de highlights van Utrecht zien. Wij  bezoeken diverse aansprekende gebouwen of plekjes en gaan lekker eten en drinken onderweg. Natuurlijk staat het netwerken tijdens de wandeling centraal. We verdelen de totale groep op. U leert uw eigen groep goed kennen. Daarnaast treft u op een leuke en ludieke manier de andere groepjes. Natuurlijk sluiten we met de hele groep af met een borrel.

Lees meer